Företaget
Enter Fonder grundades 1999. Affärsidén är att leverera aktivt förvaltade aktier och räntefonder med fokus på Sverige. Våra framtida mål är höga med ambitionen att fortsätta leverera en förvaltning i toppklass. Bolaget förvaltar för närvarande 8 fonder som investerar i svenska aktier och svenska räntebärande värdepapper. Kundkretsen består av institutionella investerare, banker, försäkringsbolag och andra distributörer på den svenska fondmarknaden.
Idag har Enter Fonder 11 medarbetare innefattande ledning, förvaltning, marknadsavdelning och operations.

Rollen
Enter Fonder söker nu dig som vill arbeta deltid/timanställd inom bolagets Operations avdelning, vilka ansvarar för administrationen av företagets fonder och förvaltningsuppdrag. Arbetet är utvecklande och fördjupar dina kunskaper inom värdepappershantering, kundhantering samt fondregelverk.
I dina uppgifter ingår:

• Uppföljning av portföljvärdering och NAV-beräkningar
• Genomförande och utveckling av interna kontrollprocesser
• Position och transaktionsavstämningar
• Hantering av kundhandlingar samt fondordrar
• Medverka vid rapportering till berörda myndigheter

Anställningen är en deltids/timanställning och arbetet är förlagt till kontorstid en till två dagar i veckan. Under sommaren kan arbetet komma utökas till mellan tre och fem dagar i veckan.

Den vi söker
Vi ser gärna att du har ca 2 år kvar på din akademiska utbildning som civilekonom eller civilingenjör med finansiell inriktning. Du har ett brinnande intresse för de finansiella marknaderna samt ett gott siffersinne. Goda excelkunskaper är meriterande. Stort engagemang, samarbetsförmåga, noggrannhet och initiativförmåga är viktiga egenskaper för att lyckas och trivas.

Ansökan och ytterligare information
Har du frågor eller önskar söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev via e-post till:
operations@enterfonder.se | 08-790 57 41

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 22 september.

Annonsen som pdf