Företaget

Enter Fonder grundades 1999. Affärsidén är att leverera aktivt förvaltade aktier och räntefonder med fokus på Sverige. Våra framtida mål är höga med ambitionen att fortsätta leverera en förvaltning i toppklass. Bolaget förvaltar för närvarande 8 fonder som investerar i svenska aktier och svenska räntebärande värdepapper. Alla fonderna följer etiska riktlinjer. Kundkretsen består av institutionella investerare, banker, försäkringsbolag och andra distributörer på den svenska fondmarknaden.
Idag har Enter Fonder 11 medarbetare innefattande ledning, förvaltning, marknadsavdelning och operations.

Rollen
Enter Fonder söker nu dig som vill arbeta deltid/timanställd inom bolagets marknadsavdelning. Arbetsuppgiften har sin utgångspunkt i att skapa innehåll och sprida varumärke i digitala medier som idag främst omfattar hemsida, LinkedIn, Google Ad och mailutskick. Arbetet kan omfatta allt från att skapa och sprida content, grafisk editering, sökordsoptimering till uppföljning och analys.

Din profil
Vi ser gärna att du har ca 1-2 år kvar på din akademiska utbildning inom marknadsföring eller motsvarande. Du har ett tydligt intresse för sparande och investeringar samt digital kommunikation. Kunskaper eller tidigare erfarenhet av att skapa och sprida content eller annat arbete med sökordsoptimering är också meriterande. Du är initiativrik och har förmåga att formulera ett budskap och skapa ett relevant innehåll. Egen drivkraft och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper för att lyckas och trivas här hos oss.
Anställningen är en deltids/timanställning och arbetet är initialt förlagt till kontorstid en till två dagar i veckan.

Ansökan och ytterligare information
Har du frågor eller önskar söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev via e-post till:
info@enterfonder.se | 08-790 57 41

Vänligen skicka oss din ansökan senast 22 september

Annonsen i pdf här