Företaget

Enter Fonder grundades 1999. Affärsidén är att leverera aktivt förvaltade aktier och räntefonder med fokus på Sverige. Våra framtida mål är höga med ambitionen att fortsätta leverera en förvaltning i toppklass. Bolaget förvaltar för närvarande 8 fonder som investerar i främst svenska aktier och svenska räntebärande värdepapper. Kundkretsen består av institutionella investerare, banker, försäkringsbolag och andra distributörer på den svenska fondmarknaden.

Idag har Enter Fonder 12 medarbetare innefattande ledning, förvaltning, marknadsavdelning och operations.

Rollen

Enter Fonder söker nu dig som vill arbeta inom bolagets Operations som ansvarig för kundsupport och kundhantering av såväl institutionella kunder som direktkunder. Rollen är administrativ och kräver framförallt noggranhet och att vara serviceinriktad både mot externa motparter och interna funktioner. I rollen ingår det även att anpassa processer och rutiner till den regelverksutveckling som sker inom framförallt åtgärder mot penningtvätt och dataskyddshantering.

I dina uppgifter ingår:

• Övergripande ansvarig inom Operations för kundhantering och andelsägarregister
• Hantering av kundordrar samt kundhandlingar
• Hantering av distributions och provisionsavtal
• Kontroller samt utbetalningar av distributions och provisionsersättningar
• Kontroll av åtgärder mot penningtvätt
• Ansvarig för kundsupport mot institutionella kunder och tredje parts distributörer
• Utskick av avräkningsnotor och saldobesked
• Rapportering av uppgifter till berörda myndigheter som SKV samt Finansinspektionen

Anställningen är en tillsvidareanställning och arbetet är förlagt till bolagets lokaler centralt i Stockholm.

Den vi söker

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet samt relevant akademisk eftergymnasial utbildning. På Enter Fonder värdesätter vi engagemang och kamratskap och dina uppgifter utförs i mycket nära samarbete med övriga medarbetare på Operations vilket skapar delaktighet och är utvecklande. Du har ett intresse för de finansiella marknaderna och är serviceinriktad. Stort engagemang, samarbetsförmåga, noggrannhet och initiativförmåga är viktiga egenskaper för att lyckas och trivas.

För att söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev via e-post till mohammed.farahani@enterfonder.se snarast möjligt, senast 5:e oktober.